Αρχική Σελίδα > Τρέχοντα Προγράμματα
Main Menu
Newsletter
CAPTCHA Image
   Reload Captcha


Σχετικά Links

aqua3

Βίντεο-Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές-Λήμνος

 Logo_Geyseis_Ellinwn_Eklektes

logo synantisis final

Karavaki_Nison_Periplous

 

  dive_logo

 limnosguide

 

 

Με την υποστήριξη
Η ΟΤΔ E-mail

H Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου Α.Α.Ε ΟΤΑ, μετά την εμπειρία των προγραμμάτων LEADER I, LEADER II και LEADER+, υλοποιεί τον Άξονα 4 του ΠΑΑ ‘Προσέγγιση LEADER’ για την προγραμματική Περίοδο 2007-2013.


Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER, η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε.  είναι πενταμελής (5). Το ποσοστό συμμετοχής στο επίπεδο λήψης αποφάσεων φορέων που εξυπηρετούν συμφέροντα του δημόσιου τομέα της περιοχής ανέρχεται σε 40%, ενώ το ποσοστό συμμετοχής στο επίπεδο λήψης αποφάσεων των οικονομικών και κοινωνικών εταίρων (Ενώσεις, αγροτικοί συνεταιρισμοί) ανέρχεται σε 60%.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΡΝΙΑΣ - ΑΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Δ.Α.Π.Α. ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΗΜΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΥΡΜΙΓΚΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΤΣΙΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Η ΟΤΔ Λήμνου απαρτίζεται από 4 στελέχη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης:

Χριστίνα Μοσχούδη Διευθύντρια - Οικονομολόγος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Άντα Μαυρομμάτη Περιβαλλοντολόγος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σοφία Βρακατσέλη Γραμματέας – Φιλόλογος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Aθανασία Κουμαρά
Πολιτικός Μηχανικός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.