Αρχική Σελίδα
Main Menu
Newsletter
CAPTCHA Image
   Reload Captcha


Σχετικά Links

aqua3

Βίντεο-Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές-Λήμνος

 Logo_Geyseis_Ellinwn_Eklektes

logo synantisis final

Karavaki_Nison_Periplous

 

  dive_logo

 limnosguide

 

 

Με την υποστήριξη
Άξονας 4 ΠΑΑ
«Προσέγγιση LEADER»
Η ΟΤΔ Λήμνου υλοποιεί τον Άξονα 4 του ΠΑΑ «Προσέγγιση LEADER» στην Επαρχία Λήμνου, για την προγραμματική Περίοδο 2007-2013.

 


LEADER αλιείας
Η ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε. σε συνεργασία με την Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ Α.Ε.) υλοποιεί το Τοπικό Πρόγραμμα «LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ» στο νομό Λέσβου για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013.

 

   axonas_3
Προγράμματα του Δ' ΚΠΣ
Προγράμματα της 4ης Προγραμματικής Περιόδου που υλοποιούνται στην Επαρχία Λήμνου.

 

Καλώς ήλθατε στον Κόμβο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου Α.Α.Ε. ΟΤΑ

 

 

Η Αναπτυξιακή Λήμνου ΑΕ, προετοιμάζεται στην παρούσα φάση για την υποβολή του τοπικού προγράμματος για την Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την  επιλογή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Πρόσκληση Τακτικής Γεκινής Συνέλευσης E-mail

neoΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ.

Κατόπιν αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου, που πάρθηκε στην υπ’ αριθμ. 02/17.08.2017 συνεδρίασή του και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε. σε τακτική γενική συνέλευση, στα ενταύθα γραφεία της έδρας αυτής, στη Μύρινα Λήμνου Ιερού Λόχου 23 & Αγίου Νικολάου, την 08η του μηνός Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 με θέματα περισσότερα
 
Δελτίο Τύπου E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε.-Α.Α.Ε. ΟΤΑ

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, που πάρθηκε στην υπ’ αριθμ. 1/19.07.2017 συνεδρίασή του και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας Αναπτυξιακή Λήμνου ΑΕ – Α.Α.Ε. ΟΤΑ (ΑΝΕΛ. Α.Ε.) σε έκτακτη γενική συνέλευση, στα ενταύθα γραφεία της έδρας αυτής, στη Μύρινα Λήμνου, Ιερού Λόχου 23, την 10η του μηνός Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 με θέματα ημερησίας περισσότερα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Aπό την Αναπτυξιακή Λήμνου ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με την  κατάθεση του Φακέλου Β' στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η διαδικασία του σχεδιασμού και της υποβολής του Τοπικού Προγράμματος της ΑΝΕΛ ΑΕ, στο πλαίσιο διεκδίκησης του νέου Προγράμματος CLLD LEADER ΠΑΑ & ΕΠΑλΘ για τα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.  περισσότερα

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H Αναπτυξιακή Λήμνου-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20.07.2016 ολοκληρώθηκε η υποβολή του ΦΑΚΕΛΟΥ Α της πρότασης του Τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD για την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου (ν. Λήμνος & ν. Άγιος Ευστράτιος), στο πλαίσιο της πρόσκλησης για την υποβολή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 2014-2020, για τα ταμεία ΕΓΤΑΑ και ΕΤΘΑ, (πρόγραμμα γνωστό ως LEADER).περισσότερα

 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΙΔΕΑΣ E-mail

neoΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΙΔΕΑΣ

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της πρότασης ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 2014-2020, για τα ταμεία ΕΓΤΑΑ και ΕΤΘΑ - το γνωστό ως LEADER προγραμμα- και μετά την υποβολή του πρώτου φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις 20.07.2016, η ΑΝΕΛ ΑΕ για τον περαιτέρω σχεδιασμό και την επιλογή των μέτρων δράσεων που θα συμπεριληφθούν στο τοπικό της πρόγραμμα, ζητά την  συμμετοχή των κατοίκων / υποψήφιων επενδυτών της Λήμνου & του Αγίου Ευστρατίου, ώστε να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα πολυταμειακό (με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλιείας) που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προοπτικές του τόπου μας. Συμπληρώστε και στείλτε μας την ιδέα σας, για να την συμπεριλάβουμε στο νέο πρόγραμμα. Έντυπο πρότασης-ιδέας

 
25.07.2016 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ E-mail

neo25.07.2016 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. - Α.Ν.Ε.Λ. Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου διοργανώνουν στις 28.07.2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 στην Δημοτική Κοινότητα Μυριναίων (Θέατρο «Μαρούλα» - Μύρινα Λήμνου), και στις 29.07.2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στην Δημοτική Κοινότητα Μούδρου (Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «Παύλος Κουντουριώτης» - Μούδρος), εκδηλώσεις ενημέρωσης - διαβούλευσης στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-­2020 καθώς και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας.

Το σχέδιο του Τοπικού Προγράμματος, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου (νησιά Λήμνος και Άγιος Ευστράτιος), θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς της περιοχής και με τον τοπικό πληθυσμό.

Οι εκδηλώσεις στοχεύουν στην ευρεία δημοσιοποίηση και στην καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό των Δήμων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ώστε το νέο πρόγραμμα να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική.

Τα στελέχη της Α.Ν.Ε.Λ. Α.Ε. θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER 2014-2020 και του αντίστοιχου προγράμματος της Αλιείας (κατηγορίες έργων, δικαιούχοι, ύψος ενίσχυσης, επιλέξιμες δαπάνες, κ.λπ.).

Δείτε το σύντομο ενημερωτικό έντυπο.

 

Ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet - Wi Fi - για την πόλη της Μύρινας και o νέος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός www.limnosguide.gr

Wi_Fi Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου "Χρήση νέων τεχνολογιών για την προώθηση και προβολή της περιοχής - Δημιουργία κέντρου πληροφόρησης της Λήμνου" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κρήτης και Νήσων Αιγαίου" 2007-2013, παρέχεται ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet στην πόλη της Μύρινας ενώ είναι διαθέσιμος και ο νέος ηλεκτρονικός τουριστικό οδηγός του νησιού.

Περισσότερα...

 

Μητρώο Μελετητών

Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. - Α.Α.Ε. ΟΤΑ ανακοινώνει το επικαιροποιημένο Μητρώο Μελετητών στο οποίο μπορεί να ενταχθεί κάθε ενδιαφερόμενος μελετητής κατόπιν συμπλήρωσης του εντύπου δήλωσης συμμετοχής.